Γερμανία: Ένταλμα σύλληψης 15χρονου για σχεδιασμό «τρομοκρατικής επίθεσης»
Ανανεώθηκε:
Οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 15χρονου «με την υποψία ότι σχεδιάζει και προετοιμάζει μια τρομοκρατική επίθεση».
Η εισαγγελία του Ντίσελντορφ δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για το σχέδιο του εφήβου.
Νωρίτερα, η δημόσια τηλεόραση ARD μετέδωσε ότι ο 15χρονος προέτρεψε σε «ιερό πόλεμο» κατά της Δύσης και προανήγγειλε μια τρομοκρατική επίθεση στη Γερμανία για την 1η Δεκεμβρίου, σε ένα βίντεο που ανάρτησε στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η METLEN πρωτοπορεί στη διαχείριση των κινδύνων απάτης με πιστοποίηση ISO 37003 από την TÜV NORD Ελλάδας
14:24
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου - Συλλαλητήριο για τα Τέμπη
14:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου - Μαρκόπουλου στη Βουλή: «Γιατί δείχνατε εργαζόμενους σαν καταδότης;» - «Το μπάχαλο βρήκε την αρχηγό του»
14:12
ΚΟΣΜΟΣ
F-22 Raptor και Stratotanker έστειλε ο Τραμπ στο Ισραήλ: «Αν σπείρεις τον άνεμο, θα θερίσεις θύελλες» προειδοποιεί το Ιράν
14:05
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ