ΟΑΣΕ - Ισραηλινός ΥΠΕΞ: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι να εξαλείψουμε τη Χαμάς»
Ανανεώθηκε:
«Ο κόσμος πρέπει να ενωθεί για να απελευθερώσει τη Γάζα από τη Χαμάς», τόνισε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Έλι Κοέν, κατά την ομιλία του στη σύνοδο κορυφής του ΟΑΣΕ, που πραγματοποιείται σήμερα στα Σκόπια.
«Υπάρχει μόνο ένας υπεύθυνος για τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου, τους ομήρους, τον πόλεμο που ξεκίνησε και τα δεινά του λαού της Γάζας, και αυτός ακούει στο όνομα Χαμάς - ISIS. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι να φέρουμε στο σπίτι όλους τους ομήρους μας και να εξαλείψουμε τη Χαμάς, πρόσθεσε ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ.
Όπως μεταδίδει το Euronews Albania, ο Έλι Κοέν τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να ενωθεί για να απελευθερώσει τη Γάζα από τη Χαμάς, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τέτοια εγκλήματα δεν θα συμβούν πουθενά στον κόσμο.
Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για το πόσο μακριά ή κοντά είστε στην ειρήνη, ανέφερε: «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι τον τελικό αγώνα κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης και θα το κάνουμε μέχρι να απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΑΣΕ: Στη Βόρεια Μακεδονία ο Λαβρόφ - «Ήρθαμε παρά τις ίντριγκες των εχθρών» λέει η Ζαχάροβα
Φορολογικές Δηλώσεις: Μέχρι τις 24 Ιουλίου η προθεσμία - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
00:30
Τέλος στις διπλωματικές σχέσεις Νικαράγουας - Ιταλίας: Στο επίκεντρο η υπόθεση Καζιμίρι
23:59
Τραγωδία στην Αλγερία: 11 παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά σε ορφανοτροφείο
23:51
Ηράκλειο Κρήτης: Στη ΜΕΘ νεαρή που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο ανατράπηκε
23:40