ΚΟΣΜΟΣ

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος εξαπλώθηκε στα οστά της

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος εξαπλώθηκε στα οστά της
Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Η Σάνεν Ντόχερτι που δίνει χρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού, ανακοίνωσε μιλώντας στο περιοδικό «People» ότι πλέον έχει εξαπλωθεί και στα οστά της.

H ηθοποιός του Beverly Hills εξομολογήθηκε ότι σκοπεύει να συνεχίσει τη θεραπεία της και δηλώνει αποφασισμένη να δώσει τη μάχη της μέχρι το τέλος.

«Δεν θέλω να πεθάνω, δεν έχω τελειώσει ακόμα με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Ούτε να με το να δημιουργώ, Οι καλύτερες μέρες της ζωής της δεν έχουν έρθει ακόμα», δήλωσε η 52χρονη.

Η μάχη της Σάνεν Ντόχερτι για την υγεία της ξεκίνησε το 2015, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες, ανακοινώνοντας το 2017 ότι βρίσκεται σε ύφεση η κατάσταση της υγείας της. Τον περασμένο Ιούνιο αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στον εγκέφαλο.

Στη συνέντευξή της στο People η 52χρονη ηθοποιός που βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της ζωής, εκφράζει την απορία της πως ακόμη δεν έχει βρεθεί θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ