O Λευκός Οίκος προσφέρει στην Γαλλία την «μέγιστη δυνατή στήριξη»
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ δήλωσε σήμερα πως ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια.
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του και να προσφέρει στην Γαλλία την «μέγιστη δυνατή στήριξη» των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Η Γαλλία είναι, εν τέλει, ο παλαιότερος σύμμαχος μας», δήλωσε ο Έρνεστ κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου.
Ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας πρόσθεσε πως ο Ομπάμα πρόσφερε στην Γαλλία συνεργασία σε θέματα ασφάλειας και πως αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών και των αστυνομικών αρχών των ΗΠΑ βρίσκονται σε επικοινωνία με Γάλλους ομολόγους τους.
Ένταση στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρηση Πολάκη - Κριτική Θεοχαρόπουλου σε Φάμελλο
19:49
Στις 41 οι αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο - Τέσσερις σε εξέλιξη
19:40
Ουκρανικά drones έπληξαν ρωσικό διυλιστήριο - Ανεστάλη η λειτουργία του
19:40
«Δόξα τω Θεώ επιζήσαμε»: Συγκλονιστική μαρτυρία στο CNNi για τους σεισμούς στη Βενεζουέλα
19:31