Φιλιππίνες: Νέος ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ στο νησί Μιντανάο – Ξανά προειδοποίηση για τσουνάμι
Στον ρυθμό των ρίχτερ και πάλι οι Φιλιππίνες καθώς πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε και νέα ισχυρή σεισμική δόνηση εντάσεων 6,8 Ρίχτερ.
Μία ημέρα μετά τον σεισμό των 7,6 Ρίχτερ, η νέα σεισμική δόνηση 6,8 Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (τοπική ώρα, αργά το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα).
Η νήσος Μιντανάο ξανά στο επίκεντρο του εγκέλαδου, 55 χιλιόμετρα ανατολικά από το Ταντάγκ, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμικό Κέντρο.
Η δόνηση σημειώθηκε στις 03:49, τοπική ώρα.
Μετά τη δόνηση εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι με τις αρχές να καλούν τους πολίτες να απομακρυνθούν από τις ακτές.
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Άρση κυρώσεων, αποζημιώσεις και έλεγχο στα Στενά του Ορμούζ: Οι 10 όροι για ειρήνη με τις ΗΠΑ - Τι προβλέπει το σχέδιο
07:27
ΚΟΣΜΟΣ
Η πρώτη ανάρτηση Τραμπ για την κατάπαυση πυρός με το Ιράν: «Θα βοηθήσουμε στο άνοιγμα του Ορμούζ»
07:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η κυβέρνηση αντεπιτίθεται: Οι γραμμές άμυνας και η Λάουρα Κοβέσι
07:10
ΚΟΣΜΟΣ
Εκεχερία ΗΠΑ και Ιράν για δύο εβδομάδες με ανοιχτά τα Στενά του Ορμούζ - «Για ολοκληρωτική νίκη» κάνει λόγο ο Τραμπ - Κάτω από τα 100 δολάρια το πετρέλαιο
07:03
ΕΛΛΑΔΑ