Μόναχο: Νέες ακυρώσεις και αναβολές πτήσεων - Προβλήματα και με τα τρένα λόγω του παγετού
Η σφοδρή χιονόπτωση και οι συνθήκες παγετού των τελευταίων 24ωρων συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα στο αεροδρόμιο του Μονάχου, αλλά τις μετακινήσεις με τρένο.
Η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο του Μονάχου ανακοίνωσε ότι δεν πραγματοποιείται καμία πτήση από το πρωί της Τρίτης (5/12) και τουλάχιστον μέχρι τις 13:00 ώρα Ελλάδας. Μόνο σήμερα έχουν ακυρωθεί περίπου 300 πτήσεις από τις 770 που είναι προγραμματισμένες.
Μεγάλα προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι επιβάτες αν θέλουν να μετακινηθούν με τους γερμανικούς σιδηροδρόμους λόγω του ότι υπάρχουν προβλήματα τάσης με τα καλώδια ρεύματος που ουσιαστικά κινούνται τα τρένα. Σημαντικοί περιορισμοί θα ισχύσουν τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη (6/12), αναφέρουν οι γερμανικοί σιδηρόδρομοι, ενώ πάρα πολλά είναι τα ταξίδια από και προς το Μόναχο που έχουν ακυρωθεί με τους σιδηροδρόμους.
Η νέα διακοπή των πτήσεων έρχεται μόλις 48 ώρες αφότου το αεροδρόμιο επανέλαβε τις επιχειρήσεις, αφού είχε κλείσει για δυο μέρες ξαιτίας σφοδρών χιονοπτώσεων.
Η εβδομάδα προβλέπεται πολύ δύσκολη λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.
ΕΕ: Πρόστιμο στην πλατφόρμα Χ για το «μπλε σήμα» και τις παραπλανητικές διαφημίσεις
14:39
Επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros Discovery έναντι 72 δισ. δολαρίων
14:37
Πούτιν: Η Ρωσία θα συνεχίσει να παραδίδει πετρέλαιο στην Ινδία παρά τις αντιδράσεις των ΗΠΑ
14:31
Γερμανός ΥΠΕΞ προς ΗΠΑ: Το Βερολίνο δεν έχει ανάγκη «συμβουλές από το εξωτερικό»
14:26