Ιταλία: Στο νοσοκομείο ο Μπέπε Γκρίλο – Ξεκινά αύριο η δίκη του μικρότερου γιου του
Ανανεώθηκε:
Στο νοσοκομείο της Τσέτσινα, κοντά στο Λιβόρνο, νοσηλεύεται από την περασμένη Κυριακή ο πολιτικός, συγγραφέας και γνωστός κωμικός ηθοποιός Μπέμπε Γκρίλο.
Ο Ιταλός ιδρυτής του πολιτικού Κινήματος Πέντε Αστέρων ηθοποιός και συγγραφέας, Μπέπε Γκρίλο εισήχθη την στο νοσοκομείο για εξετάσεις, σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα Il Tirreno.
Ο 75χρονος, αρχικά μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά και στην συνέχεια σε δωμάτιο του νοσοκομείου της Τσέτσινα, κοντά στην πόλη Λιβόρνο της Τοσκάνης.
Η εφημερίδα La Stampa προσθέτει ότι αύριο πρόκειται να ξαναρχίσει στη Σαρδηνία η δίκη, στην οποία ο μικρότερος γιός του Ιταλού ηθοποιού, ο Τσίρο Γκρίλο, κατηγορείται, μαζί άλλους τρεις νέους, για βιασμό 19χρονης κοπέλας και ότι στην δικαστική αίθουσα είναι πιθανό να προβληθούν βίντεο σχετικά με την υπόθεση.
Τουρκικές επικρίσεις για Ιράν: «Λάθος η επίθεση στις χώρες του Κόλπου», λέει ο Φιντάν
23:54
ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Σε πλήρη κλιμάκωση ο πόλεμος στο Ιράν - Ευρωπαϊκή «ομπρέλα» στην Κύπρο
23:51
Ιρανικά ΜΜΕ: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι ο νέος Ανώτατος Ηγέτης
23:42
Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας: Ο κρίσιμος ρόλος των φαρμακείων - Πόσα συμμετέχουν στο ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ
23:38