Γαλλία: Εντοπίστηκε ανήλικος που αγνοούνταν από το 2017
Ανανεώθηκε:
Εντοπίστηκε στη Γαλλία, μετά από έξι χρόνια, ένα ανήλικο αγόρι, που είχε εξαφανιστεί στην ηλικία των 11 ετών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις γαλλικές Αρχές πρόκειται για τον 11χρονο τότε Άλεξ Μπάτι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν όταν είχε πάει διακοπές στην Ισπανία με τη μητέρα και τον παππού του.
Η ταυτότητά του έχει επιβεβαιωθεί από την οικογένειά του, δήλωσε ο Γάλλος εισαγγελέας, όπως μεταδίδει το skynews.
Ο Άλεξ κατάγεται από το Όλνταμ και τώρα είναι 17 ετών.
Το παιδί εντόπισε ένας μαθητής και του πρόσφερε τη βοήθειά του. Ο Άλεξ αφού μίλησαν για λίγο, του είπε την ιστορία του. Του είπε ότι περπατούσε στα βουνά για περισσότερες από τέσσερις ημέρες σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στην Αγγλία.
Ο 17χρονος Άλεξ φέρεται να του είπε επίσης ότι είχε απαχθεί από τη μητέρα του και ζούσε σε ένα πολυτελές σπίτι με περίπου 10 άτομα, φτάνοντας στη Γαλλία γύρω στο 2021.
Η αστυνομία του Μάντσεστερ βρίσκεται σε επαφή με τις γαλλικές αρχές.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως «πρόκειται για μια πολύπλοκη και μακροχρόνια έρευνα και πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή τα κατάλληλα μέτρα προστασίας».
Εννέα τραυματίες στην τέταρτη ταυροδρομία στο Σαν Φερμίν της Ισπανίας
18:39
Στη μάχη με τις φλόγες στη Νότια Γαλλία 21 Έλληνες πυροσβέστες
18:30
Σέρρες: Προσαγωγη δύο ατόμων για την πυρκαγιά στην Οινούσσα
18:20
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς στη σκηνή με τη 13χρονη κόρη του - Η αγκαλιά και το «Σ’ αγαπώ» στον πατέρα της
18:11