Αργεντινή:Σφοδρή καταιγίδα αφήνει πίσω της τουλάχιστον 13 νεκρούς
Ανανεώθηκε:
Τον θάνατο τουλάχιστον 13 ανρθώπων προκάλεσε καταιγίδα που συνοδευόταν από θυελλώδεις ανέμους, οι οποίοι έπνεαν με ταχύτητα άνω των 150 χλμ/ώρα στην Μπαΐα Μπλάνκα, παραθαλάσσια πόλη στο νοτιοδυτικό άκρο της επαρχίας του Μπουένος Άιρες.
Ο δήμαρχος Φεδερίκο Σουβιέλες επιβεβαίωσε τον απολογισμό των θυμάτων μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).
Οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν στέγες σπιτιών και καταστημάτων, ενώ ξερίζωσαν δέντρα και πυλώνες ηλεκτροδότησης.
Ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και προέτρεψε τους κατοίκους της Μπαΐα Μπλάνκα να παραμείνουν σήμερα στα σπίτια τους, καθώς η ένταση των ανέμων δεν αναμένεται να υποχωρήσει τις επόμενες ώρες.
Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει το «φαρμακείο αυτοκινήτου»
02:00
Νέο κληρονομικό δίκαιο από τον Σεπτέμβριο - Τι πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων του κοινωνικού τουρισμού 2026-27
00:30
Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 29χρονο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη
23:56