Ο Ομπάμα καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση στο Baton Rouge
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα καταδίκασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στο Baton Rouge με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο τρεις αστυνομικοί και να τραυματιστούν άλλοι τρεις, λέγοντας ότι δεν υπήρξε «καμία δικαιολογία» για τη βία.
«Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη τα κίνητρα για αυτή την επίθεση, αλλά θέλω να είμαι σαφής: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη βία κατά των αρχών επιβολής του νόμου. Καμία. Αυτές οι επιθέσεις είναι έργο δειλών», δήλωσε ο Μπάρακ Ομπάμα σε ανακοίνωση που εξέδωσε
Ο Αμερικανός Πρόεδρος πρόσθεσε ότι έχει προσφέρει την «πλήρη υποστήριξη της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης» στον κυβερνήτη της Λουιζιάνα, στον δήμαρχο και τις τοπικές αρχές για την επιβολή του νόμου μετά την επίθεση στο Baton Rouge. «Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αποδοθεί», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους αναμένεται να απευθύνει διάγγελμα στον αμερικανικό λαό το βράδυ της Κυριακής με θέμα τον θάνατο τριών αστυνομικών στο Μπατόν Ρουζ.
ΗΠΑ: Η ανεργία μειώθηκε στο 4,2% τον Ιούνιο, αλλά δημιουργήθηκαν και λιγότερες θέσεις εργασίας
22:47
Ταϊλάνδη: Αυτοκίνητο που οδηγούσε 11χρονος έπεσε πάνω σε πομπή μοναχών - Τουλάχστον 8 νεκροί
22:37
Από θεριζοαλωνιστική μηχανή ξεκίνησε η πυρκαγιά στο Καλαπόδι Φθιώτιδας – Σύλληψη 43χρονου
22:27
Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε 59χρονος στην Πάτρα
22:18