Προειδοποίηση της Αυστραλίας στους τουρίστες που θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη
Προειδοποίηση για τους τουρίστες που θα ταξιδέψουν προς ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας.
«Οι Αυστραλοί που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, πρέπει να επανεξετάσουν την επιλογή τους, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, εξαιτίας της αστάθειας που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, η οποία απειλεί την ασφάλεια των τουριστών» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου της Αυστραλίας.
Η ανακοίνωση αυτή, ακολουθεί την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, αλλά και το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία, ωθώντας το υπουργείο να προχωρήσει στην έκδοση της προειδοποίησης, προκειμένου οι Αυστραλοί πολίτες να γνωρίζουν τις καταστάσεις που ενδέχεται ν' αντιμετωπίσουν, ιδίως στις διάσημες τουριστικές περιοχές της Ευρώπης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο Αυστραλοί νοσηλεύονται σε γαλλικό νοσοκομείο από την αιματηρή επίθεση στη Νίκαια, σύμφωνα με την υπουργό των Εξωτερικών, Τζούλι Μπίσοπ.
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι περιμένει η αγορά μετά την πτώση εορταστικού τζίρου για 1 στις 2 επιχειρήσεις - Ελπίδα η «ρευστοποίηση» του στοκ
07:50
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιά
07:45
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35
Remade: Το fashion project που ξεκίνησε από το χόμπι μιας 15χρονης Ελληνίδας
07:34