Eurotunnel: Απεργία προκαλεί προβλήματα στη σιδηροδρομική σύνδεση στη σήραγγα της Μάγχης
Αιφνιδιαστική απεργία από το προσωπικό της Eurotunnel, της υποθαλάσσιας σήραγγας που συνδέει τη Βρετανία με την ηπειρωτική Ευρώπη, οδήγησε σε αναστολή των σιδηροδρομικών δρομολογίων μέσω του τούνελ της Μάγχης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία λειτουργίας της σιδηροδρομικής σύνδεσης Eurostar, απειλώντας τα χριστουγεννιάτικα σχέδια πολλών ταξιδιωτών.
«Λυπούμαστε που αντιμετωπίσατε προβλήματα σήμερα, αυτό οφείλεται σε αιφνιδιαστική απεργιακή κινητοποίηση από το προσωπικό της Eurotunnel», ανέφερε η Eurostar σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), συνιστώντας στους επιβάτες να επαναπρογραμματίσουν το ταξίδι τους, εάν είναι δυνατόν.
Στην ενημερωτική της σελίδα, η Eurostar δήλωσε ότι η κίνηση τρένων προς και από το Λονδίνο έχει αυτή τη στιγμή ανασταλεί.
Στην πλατφόρμα Χ αναρτήθηκαν νωρίτερα πολλά, μη διασταυρωμένα, μηνύματα από ανθρώπους που δήλωναν ότι βρίσκονταν αποκλεισμένοι σε τρένα ή στους σταθμούς λόγω απεργίας της τελευταίας στιγμής από το προσωπικό της Eurotunnel. Ορισμένοι ανέφεραν ότι τα τρένα πιθανόν επιστρέφουν στους σταθμούς αναχώρησής τους.
Η Getlink, η γαλλική εταιρία λειτουργίας της Σήραγγας της Μάγχης, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλιο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1ο Growthfund Summit - Ξιφαράς: Επανακκινούν τα τρένα στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Κίνα: Είκοσι τέσσερις σιδηροδρομικές διασυνδέσεις Τσιανγκσού με Ευρώπη
Τρία νέα εργαλεία για τον έλεγχο και την προστασία ανηλίκων στο Youtube
16:48
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 3 Φεβρουαρίου για αυξήσεις μισθών και επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού
16:45
Ανδρουλάκης για Ιράν: Στεκόμαστε ανεπιφύλακτα στο πλευρό των Ιρανών πολιτών - Ζητεί έκτακτη σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ
16:45
Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στη Βρετανία - Πάνω από 100 πυροσβέστες στο σημείο (pics & vid)
16:37