Ιράν: Απορρίπτει ισχυρισμό των ΗΠΑ ότι «χτύπησε» τάνκερ κοντά στην Ινδία
Ανανεώθηκε:
Το Ιράν απέρριψε σήμερα Δευτέρα τον ισχυρισμό των ΗΠΑ ότι drone που εξαπολύθηκε από τα δικά του εδάφη έπληξε δεξαμενόπλοιο μεταφοράς χημικών στον Ινδικό Ωκεανό.
Το Πεντάγωνο δήλωσε το σαββατοκύριακο ότι το σκάφος Chem Pluto, υπό σημαία Λιβερίας, το οποίο ανήκει σε ιαπωνική εταιρία και το διαχειρίζεται ολλανδική εταιρία, επλήγη σε απόσταση 200 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Ινδίας.
«Αυτές οι επαναλαμβανόμενες κατηγορίες απορρίπτονται ως αβάσιμες», δήλωσε σε ενημέρωση ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Νάσερ Καναάνι, προσθέτοντας ότι αντ’ αυτού θα πρέπει να επιρριφθούν ευθύνες στις ΗΠΑ για τον ρόλο τους στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
«Η Ερυθρά Θάλασσα θα γίνει φλεγόμενη αρένα» - Καταγγέλλουν πλήγμα από αμερικανικό πλοίο οι Χούτι
ΚΟΣΜΟΣ
Πυραύλους Κρουζ παρέλαβε το Πολεμικό Ναυτικό του Ιράν
ΕΛΛΑΔΑ
Οικογένεια αγριογούρουνων βγήκε «σεργιάνι» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (vid)
11:37
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα απάτη στο Αγρίνιο με θύμα ηλικιωμένη: «Βάλε λεφτά και χρυσαφικά σε τσάντα και θα τα πάρει drone»
11:27
ΕΛΛΑΔΑ
Επείγουσα διακομιδή 9χρονου από τη Γαύδο στα Σφακιά - Έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής φροντίδας
11:16
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2nd Annual Workforce Mobility Summit: The Metaklisis Model
11:06
ΔΙΕΘΝΗ