Οικογενειακή τραγωδία στο Παρίσι: Νεκρή γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά της - Καταζητείται ο πατέρας
Αντιμέτωπες με ένα αποτρόπαιο έγκλημα ήταν οι γαλλικές Αρχές το βράδυ των Χριστουγέννων (25/12) όταν εντόπισαν σε διαμέρισμα στην περιοχή Μο στο Παρίσι, νεκρή μια μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της γαλλικής πρωτεύουσας Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ, ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Actu 17, τα θύματα είναι «γυναίκα και τα τέσσερα μικρά παιδιά της» ενώ καταζητείται από τους αστυνομικούς ο 33χρονος πατέρας της οικογένειας, που «διαφεύγει».
Αυτό αποτελεί το τρίτο περιστατικό παιδοκτονιών, με δράστες τους ίδιους τους πατέρες.
Στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος άνδρας εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα για να ομολογήσει τη δολοφονία των τριών θυγατέρων του, ηλικίας 4 έως 11 ετών, στην Αλφορτβίλ, στα νοτιοανατολικά του Παρισιού. Αναφέρθηκε σε διένεξη με την πρώην σύντροφο του για την κηδεμονία των παιδιών.
Ένα μήνα νωρίτερα, τον Οκτώβριο, χωροφύλακας σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει, στην κατοικία του στο Βεμάρ, στα βορειοανατολικά του Παρισιού. Και σε αυτή την περίπτωση επρόκειτο για «περίπλοκο οικογενειακό πλαίσιο» σύμφωνα με την εισαγγελία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο αθλητής χόκεϊ που τραυμάτισε θανάσιμα αντίπαλό του με παγοπέδιλο
SPONSORED
Μόντρεαλ: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους - Φόβοι για ύποπτο κρούσμα Έμπολα
10:53
Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό μετά από σύγκρουση οχημάτων
10:50
Το Qualco Foundation στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στη 61η Biennale της Βενετίας
10:45
Γιαννακόπουλος: Ελάχιστη απαίτηση η διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και λειτουργίας του Telekom Center
10:38