ΚΟΣΜΟΣ

«Ποιος είναι ο Χάρι;» ρωτούν όλοι μετά το χριστουγεννιάτικο βίντεο του Σούνακ

«Ποιος είναι ο Χάρι;» ρωτούν όλοι μετά το χριστουγεννιάτικο βίντεο του Σούνακ
Η στολισμένη είσοδος της Ντάουνινγκ Στριτ AP Photo/Kin Cheung

Θύελλα προκάλεσε με το χριστουγεννιάτικό του βίντεο ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, καθώς η αναφορά του σε έναν Χάρι που του κλείνει το τηλέφωνο έκανε κάποιους να πιστέψουν ότι αναφερόταν στον πρίγκιπα. 

Με την κλασική πλέον ταινία Μόνος στο Σπίτι να αποτελεί αναμφίβολα πηγή έμπνευσης καθώς ο Σούνακ ρωτά «είμαι ο μόνος εδώ;» σε ένα άδειο γραφείο πριν αφήσει τη δουλειά του και αποφασίσει να απολαύσει τη στιγμή, με τη συντροφιά του Λάρι, του γάτου της Ντάουνιγκ Στριτ.

Εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, αγκαλιάζει τον Λάρι, παίζει ένα παιχνίδι ρίχνοντας κουτάκια αναψυκτικών στο διάδρομο, βλέπει το Ελφ, τρώει μακαρόνια και ψήνει ζαχαρωτά. Αλλά τότε χτυπάει το τηλέφωνο.

«Ε, γραφείο Τύπου Νο 10», λέει διστακτικά καθώς απαντούσε στην κλήση. Στη συνέχεια σήκωσε τα φρύδια του και είπε: «Χάρι, έχετε πάρει λάθος αριθμό», πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Αν και πολλοί πίστεψαν ότι ο Χάρι του τηλεφωνήματος ήταν ο πρίγκιπας οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αναφερόταν στον Χάρι Κόουλ Βρετανό δημοσιογράφο ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε διαρρεύσει το προσωπικό τηλέφωνο του πρωθυπουργού.

Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να χτίσει μια νέα ζωή στην Καλιφόρνια με τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους το 2020 και να γυρίσει την πλάτη στη βασιλική οικογένεια είναι μάλλον απίθανο να εννοούσε τον πρίγκιπα δεδομένου ότι στο πλαίσιο των καθηκόντων συναντάται κάθε εβδομάδα με τον βασιλιά Κάρολο. Φανταστείτε μόνο τη στιχομυθία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ