ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ διαψεύδει κατηγορηματικά πως απαίτησε να παίξει στο «Μόνος στο Σπίτι»

Ο Τραμπ διαψεύδει κατηγορηματικά πως απαίτησε να παίξει στο «Μόνος στο Σπίτι»
Ο Ντόναλντ Τραμπ τη δεκαετία του 1990 που συμμετείχε στην ταινία «Μόνος στο σπίτι» AP Photo/Mark Lennihan

Αρνείται κατηγορηματικά πως απαίτησε να εμφανιστεί στο «Μόνος στο Σπίτι 2» ο Ντόναλντ Τράμπ, διαψεύδοντας τον σκηνοθέτη της αγαπημένης ταινίας, Κρις Κολόμπους που έχει ισχυριστεί το αντίθετο.

«Ήμουν πολύ απασχολημένος και δεν ήθελα να συμμετέχω. Ήταν, όμως, πολύ καλοί, αλλά κυρίως επίμονοι» έγραψε στην πλατφόρμα «Truth Social» ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την Τετάρτη (28/12).

«Συμφώνησα, λοιπόν, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Η ταινία ήταν πολύ επιτυχημένη και εξακολουθεί να είναι, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Αν ένιωθαν εκφοβισμό ή δεν ήθελαν να συμμετέχω σε αυτή, γιατί με συμπεριέλαβαν και κράτησαν τη σκηνή για πάνω από 30 χρόνια;» αναρωτήθηκε ο Τραμπ για να απαντήσει: «Επειδή ήμουν, και εξακολουθώ να είμαι, υπέροχος για την ταινία, γι' αυτό».

Όπως μεταδίδει το BBC, ο σκηνοθέτης Κρις Κολόμπους είχε ισχυριστεί το 2020 ότι ο Τράμπ επέμενε να εμφανιστεί στην ταινία, εάν επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν το ξενοδοχείο - το οποίο του ανήκε - για τα γυρίσματα της ταινίας.

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει ο Κολόμπους «(μας είπε ότι) ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε το Plaza είναι αν είμαι στην ταινία. Έτσι συμφωνήσαμε να τον συμπεριλάβουμε στην ταινία».

Είχε συμπληρώσει, δε, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τον είχε εκφοβίσει για να συμμετάσχει στην ταινία.

Ο Τραμπ, ωστόσο, απάντησε ότι ο ισχυρισμός απέχει παρασάγγας από την αλήθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ