Συναγερμός στη Γερμανία: Επίθεση άνδρα με τσεκούρι σε τρένο
Ένας 17χρονος Αφγανός που πιστεύεται ότι έφτασε στη Γερμανία ως ασυνόδευτος πρόσφυγας ήταν ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι και τσεκούρι σε επιβάτες του περιφερειακού τρένου κοντά στο Βίρτσμπουργκ (Würzburg) στην Βαυαρία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης τραυμάτισε 21 επιβάτες, τρεις από τους οποίους σοβαρά. Έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών στην προσπάθειά του να διαφύγει.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοακίμ Χέρμαν (Joachim Herrmann) στο κανάλι ARD, o δράστης είναι 17χρονος Αφγανός, ασυνόδευτος ανήλικας πρόσφυγας.
Η σιδηροδρομική σύνδεση Βίρτσμπουργκ–Όξενφουρτ έχει διακοπεί, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινός ΥΠΕΞ: «Έχουμε κερδίσει τον πόλεμο εναντίον του Ιράν - Οι στόχοι παραμένουν ανεκπλήρωτοι»
20:00
ΚΟΣΜΟΣ
«Ναι, Μάικ, είμαι ζωντανός» - Οι ειρωνείες Νετανιάχου για τις φήμες περί θανάτου
19:51
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Ισραήλ: «Έχουμε ήδη κερδίσει τον πόλεμο με το Ιράν» - Οργή Τραμπ και σκέψεις αποχώρησης από το ΝΑΤΟ
19:42
ΚΟΣΜΟΣ
Χώρες της Μέσης Ανατολής θα επισκεφθεί ο Φιντάν - Στόχος ο τερματισμός του πολέμου στο Ιράν
19:31
ΕΛΛΑΔΑ