ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Λεμεσό: Παππούς, γιαγιά και εγγόνια σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Τραγωδία στη Λεμεσό: Παππούς, γιαγιά και εγγόνια σκοτώθηκαν σε τροχαίο
EUROKINISSI / Bασίλης Παπαδόπουλος (φωτογραφία αρχείου)

Ανείπωτη τραγωδία μισή ώρα μετά την έλευση του 2024 σημειώθηκε στη Λεμεσό, καθώς παππούς, γιαγιά και τα δύο εγγόνια έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο τροχαίο

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το sigmalive.com, η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 00.30 π.μ., στη διασταύρωση των οδών Γιάννου Κρανιδιώτη και Αγίας Αναστασίας, στα Κάτω Πολεμίδια.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη εγγονή, έχοντας ως συνεπιβάτες τον 72χρονο παππού, την 74χρονη γιαγιά και τον 17χρονο αδερφό της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 44χρονος.

Από τη σύγκρουση, οι επιβάτες του πρώτου αυτοκινήτου εγκλωβίστηκαν στο όχημα και για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε και ο 44χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, καθώς και 38χρονη, η οποία επίσης επέβαινε του οχήματος. Όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος υπέστη θλάση πλευρών, ενώ η 38χρονη φέρει κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών. Και οι δύο κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Ο 44χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με μηδενική ένδειξη, καθώς και σε ναρκοτέστ, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ