ΚΟΣΜΟΣ

Φοιτήτρια βιάστηκε από άτομα που την είχαν ξαναβιάσει προ τριετίας σε ξεχωριστά περιστατικά...

Φοιτήτρια βιάστηκε από άτομα που την είχαν ξαναβιάσει προ τριετίας σε ξεχωριστά περιστατικά...
Spencer Platt/Getty Images/Ideal Images

Θύμα μιας τρομερής, αλλά και τρομερά δυσάρεστης σύμπτωσης έπεσε μια φοιτήτρια από την Ινδία.

Όπως γράφει το CNN, επικαλούμενο την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας της πολιτείας Χαριάνα, μιας νεαρή κοπέλα ηλικίας 21 ετών, έπεσε θύμα απαγωγής. Πριν καν προλάβει να αντιληφθεί τι συνέβαινε, πέντε άγνωστοι, όλοι τους νεαροί, την έβαλαν διά της βίας μέσα σε αυτοκίνητο, την οδήγησαν σε απόμερη τοποθεσία και τη βίασαν ομαδικά, πριν τελικά την εγκαταλείψουν σε ένα πάρκο.

Την κοπέλα βρήκε αναίσθητη και σε άθλια κατάσταση ένας περαστικός, ο οποίος τη μετέφερε σε κοντινό νοσοκομείο.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για ένα πολύ δυσάρεστο, ατυχές, τραγικό περιστατικό που κανείς δεν θα ήθελε να βιώσει, αλλά που δυστυχώς αρκετές γυναίκες έχουν βιώσει, πόσω μάλλον στην Ινδία.

Αυτό, όμως, που έχει πάθει η συγκεκριμένη κοπέλα ξεπερνά κάθε προηγούμενο...

Η φτωχή φοιτήτρια ζούσε σε άλλη πόλη της Ινδίας, ωστόσο αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει το 2013. Αυτό συνέβη διότι εκείνη τη χρονιά έπεσε δύο φορές θύμα βιασμού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι δράστες συνελήφθησαν, φυλακίστηκαν, αλλά η ίδια φοβόταν για τη ζωή της, καθώς δεχόταν συνεχώς απειλές, οπώς θεώρησε ότι καλύτερη λύση ήταν να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Αμφότεροι αποφυλακίστηκαν τον περασμένο μήνα. Και κατά διαβολική συμπτωση, ήταν οι δύο από τους πέντε δράστες του ομαδικού βιασμού...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ