Μπλίνκεν και Κάμερον μίλησαν για τις μάχες σε Ερυθρά Θάλασσα, Γάζα και Ουκρανία
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και ο Βρετανός ομόλογός του Ντέιβιντ Κάμερον συζήτησαν για τις επιθέσεις σε εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και για τους πολέμους στη Λωρίδα της Γάζας και την Ουκρανία, κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Οι δύο υπουργοί συζήτησαν για «την ανάγκη να βελτιωθεί η προστασία των αμάχων και η παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους στη Γάζα».
Παράλληλα αναφέρθηκαν και στη «...σημασία της συλλογικής πολύπλευρης δράσης για την αντιμετώπιση των απειλών για τα παγκόσμια συμφέροντα που θέτουν οι επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν, Χούθι , στην εμπορική ναυτιλία στην Ερυθρά Θάλασσα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Οικονομικά καταλύματα αναζητούν οι πολίτες ενόψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς (vid)
14:43
Επείγουσα ειδοποίηση του IDF για εκκένωση επτά χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι στο Λίβανο
14:40
Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων από την Αλ Κάιντα σε όλη τη χώρα
14:33
«Αφροδίτη του Willendorf»: Η ιστορία πίσω από το πρώτο γυμνό στην ανθρώπινη τέχνη
14:21