Γαλλία: Ο Γκαμπριέλ Ατάλ για νέος πρωθυπουργός στην θέση της Ελιζαμπέτ Μπορν
Η Ελιζαμπέτ Μπορν μετά από 20 μήνες παραμονής στην πρωθυπουργία της Γαλλίας πληρώνει το «μάρμαρο» στον ανασχηματισμό στον οποίο προχωρά ο Εμανουέλ Μακρόν. Το σχέδιο φαίνεται να περιλαμβάνει «συναινετικό διαζύγιο» με την Μπόρν η οποία η αλήθεια είναι ότι πέρασε ένα εξαιρετικά δύσκολο νομοσχέδιο για τις συντάξεις και ακόμη ένα για το μεταναστευτικό.
Η συνάντηση με τον Μακρόν το απόγευμα της Δευτέρας κράτησε κάτι λιγότερο από μία ώρα και αμέσως μετά ακολουθεί η ανακοίνωση του νέου πρωθυπουργού, που θα είναι ο πρώην υπουργός Παιδείας, Γκάμπριελ Ατάλ.
ΚΟΣΜΟΣ
Σάλος στη Βουδαπέστη για τον «αποκλεισμό» ντόπιων από τα λουτρά: Ο υπερτουρισμός και η αύξηση του εισιτηρίου κατά 38 ευρώ
11:57
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το αυτοκίνητο έγινε 140 ετών και η Mercedes το γιορτάζει
11:53
ΚΟΣΜΟΣ
«Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας» λέει ηγετικό στέλεχος της Χαμάς - Η έκκληση στο Συμβούλιο Ειρήνης
11:49
ΚΟΣΜΟΣ
Αμερικανίδα δασκάλα μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες - Διδάσκει πάνω από 67 χρόνια και δεν θέλει να σταματήσει (vid)
11:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ