Μανουέλ Βαλς: Περιμένουμε περισσότερες επιθέσεις και αθώα θύματα
O πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς (Manuel Valls) προειδοποίησε σήμερα το βράδυ πως η Γαλλία θα πρέπει να αναμένει «περισσότερες επιθέσεις» και «άλλα αθώα θύματα», τονίζοντας πως «χρειάζεται να μάθουμε να ζούμε με αυτή την απειλή».
«Παρόλο ότι είναι δύσκολο να προφέρω αυτά τα λόγια, είναι το καθήκον μου να το κάνω: Θα υπάρξουν και άλλες επιθέσεις και άλλοι αθώοι άνθρωποι θα σκοτωθούν», δήλωσε ο Βαλς σε ομιλία του ενώπιον βουλευτών κατά τη διάρκεια συζήτησης για την παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης σε όλη τη γαλλική επικράτεια έπειτα από την επίθεση στην Νίκαια.
«Δεν πρέπει να το συνηθίσουμε, αλλά να μάθουμε να ζούμε με αυτή την απειλή και να την πολεμήσουμε», επισήμανε ο Γάλλος πρωθυπουργός.
ΕΛΛΑΔΑ
Λακωνία: Άνδρας έκρυβε για πέντε χρόνια τον νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη
18:15
ΚΟΣΜΟΣ
Φινλανδία: Η μόνιμη εγκατάσταση πυρηνικών αποβλήτων εξασφάλισε την υποστήριξη της ρυθμιστικής αρχής
18:04
ΕΛΛΑΔΑ
Μυτιλήνη: Νεκρός σε πηγάδι 52χρονος - Έρευνα για τα αίτια του συμβάντος
17:53
ΕΛΛΑΔΑ
Θανατηφόρα παράσυρση πεζού από φορτηγό στη Βέροια - Νεκρός 88χρονος
17:42
ΕΛΛΑΔΑ