Ελβετία: Τρένο πέρασε πάνω από μια 70χρονη - Εκείνη βγήκε αλώβητη
Πάνω από μια 70χρονη, που είχε πέσει με το αναπηρικό της αμαξίδιο πέρασε ένα τρένο στην Ελβετία το απόγευμα της Τρίτης (9/1), με την ηλικιωμένη, ωστόσο, γυναίκα να γλιτώνει μόλις με ελαφρά τραύματα.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ελβετική αστυνομία η 70χρονη κατάφερε να σωθεί σχεδόν αλώβητη, όπως ανακοίνωσε η ελβετική αστυνομία και «στάθηκε πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία της» καθώς ακινητοποιήθηκε ακριβώς στη μέση μεταξύ των δύο σιδηροδρομικών γραμμών, περιέγραψε η αστυνομία.
Η συνταξιούχος νοσηλεύεται, όπως και ένα ακόμη άτομο που βρισκόταν στην αποβάθρα. Τραυματίστηκε ελαφρά από κομμάτια του αμαξιδίου που εκσφενδονίστηκαν.
Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί για ώρες η κυκλοφορία των τρένων στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κάιζερογκστ.
Τα δεδομένα που έχει, μέχρι στιγμή, συλλέξει, η αστυνομία δείχνουν το περιστατικό να είναι ατύχημα και αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιο τρίτο πρόσωπο να εμπλέκεται σε αυτό.
Karel Komárek: «Τεράστια ευκαιρία για τους μετόχους η επιχειρηματική συνένωση Allwyn - ΟΠΑΠ»
17:46
Αγρότες: Άνοιξαν έξτρα λωρίδες σε Αμφίκλεια, Βοιωτία, Ριτσώνα - Ομαλοποιείται η έξοδος των εκδρομέων
17:39
Χειμερινές διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ΔΥΠΑ - Τι καλύπτουν τα voucher
17:38
Υπεγράφη το κοινό Σχέδιο Δράσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ - Τι περιλαμβάνει
17:29