Μεσανατολικό: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί σε συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό
Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα Δευτέρα (15/1) στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σε συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.
Δύο άνδρες ηλικίας περίπου 20 ετών σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης του ισραηλινού στρατού στην Ντούρα, στον τομέα της Χεβρώνας, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου. Όπως είπαν, είδαν νεαρούς Παλαιστίνιους να εκτοξεύουν πέτρες και άκουσαν πυροβολισμούς.
«Ξαφνικά, έφτασαν στρατιώτες στην πόλη μας και άρχισαν να πυροβολούν τους ανθρώπους, απροειδοποίητα» είπε ο Μοχάμεντ Ραμπαΐ, ο διευθυντής του νοσοκομείου της Ντούρα.
Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν και οι τέσσερις από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε το υπουργείο.
Ο ισραηλινός στρατός, από τον οποίο ζητήθηκε κάποιο σχόλιο, δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής.
Στα βόρεια, στον τομέα της Τουλκαρέμ, σκοτώθηκε άλλος ένας Παλαιστίνιος, σύμφωνα με το υπουργείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δυτική Όχθη: Πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε επεισόδια με τον ισραηλινό στρατό
Δυτική Όχθη: Αύξηση των αυθαίρετων εβραϊκών οικισμών μετά το ξέσπασμα του πολέμου στη Γάζα
Σκόπελος: 19χρονη που πήγε να δουλέψει σεζόν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 28χρονο
10:44
Βενεζουέλα: Δραματικές εικόνες μετά τον διπλό σεισμό- Βίντεο από drone καταγράφει βιβλική καταστροφή
10:33
Σε πορτοκαλί συναγερμό για πυρκαγιά η Αττική και άλλες 4 περιφέρειες - Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική
10:22
Σειρές που αξίζει να δείτε τον Ιούλιο: Από τον Γουίλ Φέρελ μέχρι το «Μικρό σπίτι στο Λιβάδι»
10:12