H Γερμανία εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει πυρομαχικά στο Ισραήλ
Ανανεώθηκε:
Tο ενδεχόμενο να παραδώσει πυρομαχικά για άρματα μάχης στο Ισραήλ, εξετάζει η γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να στηρίξει τη χώρα στον αγώνα της κατά της Χαμάς, σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel.
Τα αρμόδια υπουργεία έχουν ήδη συμφωνήσει κατ’ αρχήν να ικανοποιήσουν το αίτημα της ισραηλινής κυβέρνησης, αναφέρει το δημοσίευμα.
Το Βερολίνο έλαβε το αίτημα αυτό, που αφορά την προμήθεια περίπου 10.000 βλημάτων ακριβείας των 120 χιλιοστών, από τον ισραηλινό στρατό τον περασμένο Νοέμβριο.
Επειδή η αμυντική βιομηχανία δεν μπορεί να παραδώσει αμέσως την επιθυμητή ποσότητα πυρομαχικών, εξετάζεται η πιθανότητα να αποδεσμευτούν πυρομαχικά από τα αποθέματα του γερμανικού στρατού, ώστε να ικανοποιηθεί σύντομα το αίτημα.
Ένας εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να σχολιάσει το δημοσίευμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σαουδάραβας ΥΠΕΞ από Νταβός: Θα αναγνωρίσουμε το Ισραήλ εάν επιλυθεί το παλαιστινιακό
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51
Καταδίωξη - θρίλερ δύο ανηλίκων που έκλεψαν μοτοσικλέτα στο Περιστέρι (vid)
22:50