Δήμαρχος Κων/πολης: Θα κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή των πραξικοπηματιών ανυπόφορη
Ένα «νεκροταφείο προδοτών» όπου θα ενταφιαστούν οι νεκροί πραξικοπηματίες θα δημιουργηθεί στη Κωνσταντινούπολη, όπως είπε ο δήμαρχος Καντίρ Τοπμπάς.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα hurriyetdailynews.com ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι κανένα άλλο κοιμητήριο δεν δέχεται τις σορούς και έτσι πρέπει να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος.
«Παρήγγειλα να βρεθεί ένας χώρος ο οποίος θα ονομάζεται "νεκροταφείο των προδοτών". Οι περαστικοί θα καταριούνται τα άτομα που είναι θαμμένα εκεί. Όσοι επισκέπτονται αυτό το μέρος θα τους καταριούνται και έτσι δεν θα μπορούν να αναπαυθούν στους τάφους τους», είπε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης μιλώντας στην πλατεία Ταξίμ. Μάλιστα ζήτησε από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την επαναφορά της θανατικής ποινής.
Παράλληλα συνεχάρη τον δήμαρχο της επαρχίας Ορντού καθώς αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να ενταφιαστούν εκεί οι πραξικοπηματίες. «Δεν δέχθηκε να τους εξασφαλίσει μία θέση στα κοιμητήρια της επαρχίας. Θα ήθελα να τον συγχαρώ» είπε χαρακτηριστικά.
«Οι πραξικοπηματίες δεν θα γλιτώσουν από την κόλαση και εμείς έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή τους ανυπόφορη» , σημείωσε.
Καταστράφηκε αποθήκη ρωσικού γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου που χτυπήθηκε από ουκρανικά drones
12:22
Ποιος θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία της Πάρτον - Η περιουσία και το φιλανθρωπικό της έργο
12:20
Δύο Silver Βραβεία για την AstraZeneca στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2026
12:09
Νάξος: Εντοπίστηκε σορός με στολή δύτη, βατραχοπέδιλα και σε προχωρημένη σήψη- Τι εξετάζουν οι αρχές
12:01