Χαμάς: «Ψευδαίσθηση» που «δεν ξεγελά» η δήλωση Μπάιντεν για παλαιστινιακό κράτος
Ανανεώθηκε:
Η Χαμάς σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχετικά με το ενδεχόμενο ενός παλαιστινιακού κράτους, χαρακτηρίζοντάς τις μια «ψευδαίσθηση που δεν ξεγελά» τους Παλαιστινίους.
«Η ψευδαίσθηση που ο Μπάιντεν κηρύττει υπέρ ενός Κράτους της Παλαιστίνης δεν ξεγελά τον λαό μας», ανέφερε σε ένα δελτίο τύπου ο Ίζατ αλ Ρισίκ, ένα μέλος του πολιτικού γραφείου της ισλαμιστικής οργάνωσης, στην 106η ημέρα του πολέμου με το Ισραήλ.
Χθες, ένας εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, ο Τζον Κίρμπι, δήλωσε πως ο Τζο Μπάιντεν «συνεχίζει να πιστεύει στην προοπτική και τη δυνατότητα» ενός παλαιστινιακού κράτους, όμως «αναγνωρίζει ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να φθάσουμε εκεί».
Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι «ένας πλήρης εταίρος του γενοκτονικού πολέμου και ο λαός μας δεν αναμένει τίποτα καλό από εκείνον», σχολίασε σήμερα ο αξιωματούχος της Χαμάς, επικρίνοντας «εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους επίσημους εκπροσώπους του παλαιστινιακού λαού και που θέλουν να αποφασίζουν για τον παλαιστινιακό λαό για το είδος της χώρας που του ταιριάζει».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύο μέλη της Χαμάς σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στον νότιο Λίβανο
Το Ισραήλ θα επιτρέψει τις αποστολές αλευριού στην Παλαιστίνη
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48
Flyover: Κλείνει ξανά την Παρασκευή για 48 ώρες τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης
23:40