Λευκός Οίκος: Μπάιντεν και Σούνακ συζήτησαν για τις επιθέσεις Χούθι, τη Γάζα και την Ουκρανία
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μίλησε σήμερα με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ για την Ερυθρά Θάλασσα, τη Γάζα και την Ουκρανία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι.
Οπως δήλωσε στους δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον ο Κίρμπι, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για το τι συμβαίνει στην Ερυθρά Θάλασσα και την ανάγκη για μια διεθνή πολυμερή αντιμετώπιση των επιθέσεων των Χούθι, προκειμένου να αποδυναμωθούν».
Μπάιντεν και Σούνακ μίλησαν επίσης για την ανάγκη να μειωθεί ο αριθμός των θυμάτων μεταξύ των αμάχων και για να αυξηθεί η ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας όπως και για την επείγουσα ανάγκη για πρόσθετη χρηματοδότηση και στήριξη προς την Ουκρανία, δήλωσε ο Κίρμπι.
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε τις επιθέσεις κατά στόχων στον νότιο Λίβανο
17:35
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός άνδρας μετά από ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε
17:23
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Αραγτσί ξανά στο Πακιστάν έχοντας εντολή για νέες διαπραγματεύσεις
17:13
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσικά drone έπεσαν στα εδάφη της Ρουμανίας - Κλήθηκε για εξηγήσεις ο πρέσβης
17:12
ΕΛΛΑΔΑ