Σουηδία: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από την ισραηλινή πρεσβεία
Ανανεώθηκε:
Αντικείμενο που φερόταν ότι ήταν ένας εκρηκτικός μηχανισμός που εντοπίστηκε έξω από το κτίριο της ισραηλινής πρεσβείας σήμερα Τετάρτη (31/1) στη Στοκχόλμη, εξουδετερώθηκε από ομάδα πυροτεχνουργών, ανακοίνωσε η σουηδική αστυνομία.
Εργαζόμενοι της πρεσβείας κάλεσαν την αστυνομία της Στοκχόλμης στις 14:10 ώρα Ελλάδας, ειδοποιώντας τις αρχές για ένα ύποπτο αντικείμενο που εντόπισαν κοντά στην πρεσβεία που πίστευαν ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters.
Αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν αμέσως στο σημείο.
Ο μηχανισμός πυροδοτήθηκε με ελεγχόμενο τρόπο, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στον τηλεοπτικό σταθμό TV4.
Η αστυνομία αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τον τύπο του αντικειμένου ή για το πώς βρέθηκε στον χώρο της πρεσβείας.
Το κτίριο της πρεσβείας αποκλείστηκε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραήλ: Κατηγορεί τη Χαμάς ότι σχεδίαζε επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία στη Σουηδία
Ξεπέρασε τα 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός - Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για περισσότερες δουλειές
23:24
Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα - Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά
23:12
Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε μια «δημοκρατική» Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο
23:01
Τουλάχιστον 12 νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:00