Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις επιθέσεις των ΗΠΑ σε Ιράκ - Συρία
Τα σαρωτικά χτυπήματα των τελευταίων ωρών από τις στρατιωτικές αεροπορικές δυνάμεις των ΗΠΑ σε Ιράκ και Συρία, προκαλούν την έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ την προσεχή Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.
Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα έπειτα από αίτημα της Ρωσίας για τα πλήγματα που διεξάγουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στο Ιράκ και τη Συρία, ανακοίνωσαν αρκετές διπλωματικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 4 το μεσημέρι στη Νέα Υόρκη (23.00 ώρα Ελλάδας) δήλωσαν αυτές οι πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν.
Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Ντμίτρι Πολιάνσκι κατήγγειλε σήμερα τις επιθέσεις αυτές ως "απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια".
: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν με το Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση
02:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος
00:30
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57