Ελβετία: Κορυφαία σχολή ξενοδοχειακών σπουδών κλείνει λόγω ιλαράς - Σε απομόνωση δεκάδες φοιτητές
Κλειστή από το περασμένο Σάββατο παραμένει η γνωστή ελβετική σχολή ξενοδοχειακών σπουδών EHL Hospitality Business School έπειτα από δεκάδες κρούσματα ιλαράς που καταγράφηκαν μεταξύ των φοιτητών της.
«Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε την πανεπιστημιούπολη της Λωζάνης από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 18», ανέφερε η σχολή σε ανακοίνωσή της που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της.
Η πανεπιστημιούπολη αναμένεται να ανοίξει εκ νέου στις 19 Φεβρουαρίου.
Το πανεπιστήμιο δεν αποκάλυψε πόσοι φοιτητές νόσησαν από ιλαρά, αλλά πρόσθεσε ότι έχουν τεθεί σε απομόνωση και αναρρώνουν λαμβάνοντας ιατρική βοήθεια.
Η σχολή ιδρύθηκε το 1893 και την τελευταία πενταετία βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης σχολών ξενοδοχειακών σπουδών του QS World University Ranking.
Σχέδιο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μαζική παραγωγή drone που χρησιμοποιήθηκε στο Ιράν
23:01
Τα Ιρανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Αλί Λαριτζανί
22:57
Το Ιράκ καταδικάζει την «απαίσια» επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη
22:47
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: MME του Ιράν επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Λαριτζανί - IDF: «Θα εξουδετερώσουμε και τον Χαμενεΐ»
22:40