Μετά τις εκλογές σε Ρωσία και Τουρκία η επίσκεψη Πούτιν στην Άγκυρα
Οι αρχές της Άγκυρας υποστηρίζουν ότι η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές σε Ρωσία και Τουρκία.
Η Τουρκία ελπίζει ότι η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις εκλογές και στις δύο χώρες, αναφέρει το πρακτορείο RIA NOVOSTI, επικαλούμενο πηγή από την κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Πηγή της τουρκικής προεδρικής διοίκησης δήλωσε ότι η επίσκεψη προετοιμάζεται, αλλά δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία.
Οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία θα διεξαχθούν στις 17 Μαρτίου και οι τοπικές εκλογές στην Τουρκία θα διεξαχθούν στις 31 Μαρτίου.
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι η ημερομηνία επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στην Τουρκία δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σημείωσε ότι η επίσκεψη συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές.
Η δημοσιογράφος Hande Fırat της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet ανέφερε ότι η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Τουρκία έχει αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία. Δήλωσε ότι ο λόγος είναι οι εκλογές στις δύο χώρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
DW: Γιατί ο Πούτιν ανέβαλε το ταξίδι στην Τουρκία - Οι πρώτες εκτιμήσεις
Eρντογάν στο υπουργικό συμβούλιο: Μας ικανοποιεί η απόφαση των ΗΠΑ για τα F-16
Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη ανοιχτά της Νάξου - Φορούσε στολή δύτη και βατραχοπέδιλα
12:01
Μία σύλληψη για εμπρησμό από πρόθεση στο Αιγάλεω - 741 πρόστιμα από την αρχή του έτους
11:57
«Ανησυχώ πολύ»: Ο Μπιλ Γκέιτς δηλώνει ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα σχέδιο για τη διαχείριση της ΑΙ
11:50
HellenicTrain: Σταδιακή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας και των δρομολογίων του Προαστιακού
11:47