ΚΟΣΜΟΣ

Τίγρης αρπάζει γυναίκα μπροστά στα μάτια της οικογένειά της (vid)

Τίγρης αρπάζει γυναίκα μπροστά στα μάτια της οικογένειά της (vid)
CCTV/via Reuters

Δραματικά πλάνα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, από κλειστό κύκλωμα κάμερας ασφαλείας ζωολογικού κήπου στην Κίνα, που απεικονίζουν μια τίγρη να αρπάζει μια γυναίκα που βγήκε από το αυτοκίνητό της, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο πάρκο σαφάρι του Πεκίνου που βρίσκεται κοντά στο Σινικό Τείχος.

Οι επισκέπτες του πάρκου έχουν την δυνατότητα να οδηγούν με τα αυτοκίνητά τους στους δρόμους του ζωολογικού κήπου όπου περιφέρονται ελεύθερα τα ζώα, μεταξύ άλλων και αρκετές τίγρεις Σιβηρίας, υπό την προϋπόθεση ότι παραμένουν εντός των οχημάτων τους.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, μια οικογένεια αγνόησε τις προειδοποιήσεις, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα και μια άλλη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αυτοκίνητο τετραμελούς οικογένειας και μια γυναίκα να στέκεται έξω από αυτό λόγω ενός καυγά μεταξύ του ζευγαριού. Μια τίγρη εμφανίζεται από το πουθενά και αρπάζει την γυναίκα.

Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, δεν έχασε την ζωή της η συγκεκριμένη γυναίκα αλλά μια άλλη, όταν βγήκε από το όχημά της για να διώξει την τίγρη που είχε αρπάξει την γυναίκα.

via GIPHY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ