ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κλαμπ -Αναφορές για νεκρούς

Φλόριντα: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κλαμπ -Αναφορές για νεκρούς
twitter@dailynews

Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί και τουλάχιστον άλλοι 14 τραυματίστηκαν, κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά, κατά τη διάρκεια νέας επίθεσης με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε νυχτερινό κέντρο στο Fort Myers της Φλόριντα.

 

Το νέο περιστατικό των πυροβολισμών σημειώθηκε, σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Jim Mulligan, στο πάρκινγκ του νυχτερινού κλαμπ, μέσα στο οποίο διεξαγόταν πάρτι «ανοιχτό για όλους», έπειτα από σχετικό κάλεσμα μέσω facebook.

Αν και δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη αναφορά από τις αρχές σχετικά με τον αριθμό των πυροβολισμών που ακούστηκαν, οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο μαρτυρούν ότι ήταν πάνω από 30.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχές, με τις αρχές να επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για την αναγνώριση των νεκρών, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν τους τραυματίες.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας νεκρός είναι ηλικίας 14 ετών.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν τα κίνητρα του δράστη, και στο πλαίσιο αυτό ερευνούν ακόμη δύο περιστατικά σε κοντινές περιοχές, που πιθανόν να σχετίζονται με αυτό στο νυχτερινό κλαμπ, ενώ έχουν συλλάβει κι έναν ύποπτο.

Τραυματίας εβγαλε live στο facebook τη νοσηλεία του

Ένας από τους τραυματίες της επίθεσης, λίγα λεπτά αργότερα και ενώ είχε ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ανέβασε στο facebook live βίντεο καθώς βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου.

Νωρίτερα είχε γράψει "δεν θέλω να πεθάνω"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ