Έρανο ξεκίνησαν οπαδοί του Τραμπ για να τον βοηθήσουν να πληρώσει το πρόστιμο - μαμούθ
Ερανικό λογαριασμό άνοιξαν οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να τον βοηθήσουν να πληρώσει τα πρόστιμα μαμούθ 355 εκατομμυρίων δολαρίων για οικονομικές απάτες της εταιρείας ακινήτων που φέρει το όνομά του.
Μέχρι αυτή την ώρα είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 82,482 δολαρίων.
Καθώς το περιβάλλον του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να βρει τρόπο να πληρώσει το πρόστιμο «μαμούθ» για αστική απάτη, οι οπαδοί του έχουν στραφεί στον διαδικτυακό έρανο, σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν.
«Οι πρόσφατες νομικές μάχες που αντιμετωπίζει δεν είναι απλώς μια επίθεση εναντίον του, αλλά μια επίθεση στα ίδια τα ιδανικά της δικαιοσύνης και της δίκαιης διαδικασίας που αξίζει κάθε Αμερικανός», αναφέρεται σε μια προσπάθεια του GoFundMe που ξεκίνησε την Παρασκευή (16/2) και επιδιώκει να συγκεντρώσει το εννιαψήφιο ποσό που οφείλει πλέον ο Τραμπ. «Είναι μια στιγμή που θέτει υπό αμφισβήτηση την ισορροπία της δικαιοσύνης και την εφαρμογή του νόμου, με δυσανάλογο στόχο τη φίμωση μιας φωνής που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της αμερικανικής δύναμης, ευημερίας και ασφάλειας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόστιμο 335 εκατ. δολαρίων στον Τραμπ από δικαστήριο της Νέας Υόρκης για «οικονομική απάτη»
Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που οδηγούσε πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ - 2.500 οδηγοί ελέγχθηκαν σε 4 ώρες
07:53
Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ISIS
07:53
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο η ένοικος του διαμερίσματος που κάηκε
07:47
Σάμος: Νεκρός ο ένας από τους αγνοούμενους μετανάστες - Άλλοι 26 βρέθηκαν στην ξηρά
07:42