Ισπανία: Νεκρές δύο ηλικιωμένες από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
Ανανεώθηκε:
Δύο ηλικιωμένες γυναίκες πέθαναν και άλλα δέκα άτομα τραυματίστηκαν από φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου σε οίκο ευγηρίας στη Μαδρίτη.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσβησαν τη φωτιά, η οποία ξέσπασε γύρω στις 7 το πρωί τοπική ώρα, στον οίκο ευγηρίας όπου φιλοξενούνται 40 άνθρωποι.
Οι αρχές – Αστυνομία και Πυροσβεστική- κατάφεραν να διασώσουν τους άλλους ένοικους, αναφέρει σε ανάρτηση της στο Χ η Ιζαμπέλ Κασάδο, μια αξιωματούχος των υπηρεσιών διάσωσης στη Μαδρίτη.
Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι μία εκ των τραυματιών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς έχει υποστεί εγκαύματα, ενώ οι υπόλοιποι νοσηλεύονται, καθώς εισέπνευσαν καπνό, διευκρίνισε η ίδια.
Σύμφωνα με τον πυροσβέστη Χοσέ Λουίς Καστίγιο, η φωτιά ξεκίνησε από ένα δωμάτιο στον πρώτο όροφο και σύντομα ο δεύτερος όροφος «κατακλύστηκε από καπνούς».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αθήνα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλικιωμένων
Στην «καρδιά» της Μαδρίτης τα τρακτέρ των Ισπανών αγροτών
Διπλή κοινοβουλευτική πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για καύσιμα και στέγαση - Τι προβλέπουν οι τροπολογίες
07:34
Η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας στον ΟΗΕ - Τα μεγάλα ανοιχτά «μέτωπα»
07:30
Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο - Αλλαγές σε δρομολόγια από Πειραιά και Αργοσαρωνικό
07:27
Κακοκαιρία: Κόκκινη προειδοποίηση για βροχές και θυελλώδεις ανέμους έως την Κυριακή- 112 στο Ρέθυμνο
07:19