Ισπανία: Νεκρές δύο ηλικιωμένες από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
Ανανεώθηκε:
Δύο ηλικιωμένες γυναίκες πέθαναν και άλλα δέκα άτομα τραυματίστηκαν από φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου σε οίκο ευγηρίας στη Μαδρίτη.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσβησαν τη φωτιά, η οποία ξέσπασε γύρω στις 7 το πρωί τοπική ώρα, στον οίκο ευγηρίας όπου φιλοξενούνται 40 άνθρωποι.
Οι αρχές – Αστυνομία και Πυροσβεστική- κατάφεραν να διασώσουν τους άλλους ένοικους, αναφέρει σε ανάρτηση της στο Χ η Ιζαμπέλ Κασάδο, μια αξιωματούχος των υπηρεσιών διάσωσης στη Μαδρίτη.
Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι μία εκ των τραυματιών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς έχει υποστεί εγκαύματα, ενώ οι υπόλοιποι νοσηλεύονται, καθώς εισέπνευσαν καπνό, διευκρίνισε η ίδια.
Σύμφωνα με τον πυροσβέστη Χοσέ Λουίς Καστίγιο, η φωτιά ξεκίνησε από ένα δωμάτιο στον πρώτο όροφο και σύντομα ο δεύτερος όροφος «κατακλύστηκε από καπνούς».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αθήνα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλικιωμένων
Στην «καρδιά» της Μαδρίτης τα τρακτέρ των Ισπανών αγροτών
Μάριος Στρόφαλης: «Με τις μουσικές μου δεν ακολουθώ απλώς τους χαρακτήρες. Ακουμπάω την ψυχή τους»
10:43
Επιστρέφει στο Royal Court η Τίλντα Σουίντον: Αναβιώνει το «Man to Man» μετά από 40 χρόνια
10:32
Πέθανε ο Αμερικανός γερουσιαστής και στενός σύμμαχος του Τραμπ, Λίντσεϊ Γκράχαμ
10:21
Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί
10:12