ΗΠΑ: Υπό προϋποθέσεις η συνεργασία με τη Μόσχα
Κατηγορηματικός ότι οποιαδήποτε συνεργασία με τη Ρωσία στη Συρία θα εμπεριέχει αυστηρά μέτρα που θα προστατεύουν την επιχειρησιακή ασφάλεια των ΗΠΑ εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του συμβουλίου επιτελαρχών των ΗΠΑ, Γιόζεφ Ντάνφορντ.
Ο Αμερικανός ναύαρχος δέχθηκε σχετικές ερωτήσεις καθώς το σχέδιο του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, για συνεργασία με τη Μόσχα ώστε να αντιμετωπιστεί ο ISIS και άλλες ισλαμικές εξτρεμιστικές οργανώσεις έχει εγείρει σημαντικές ανησυχίες τόσο στο εσωτερικό της χώρας του όσο και στους συμμάχους στο ΝΑΤΟ.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι ο Τζον Κέρι είναι έτοιμος να πέσει σε μία καλοστημένη παγίδα που του έχουν στήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και ο επί δεκαετίες επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ.
ΔΥΠΑ: Στις 17/12 πληρώνει επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων
04:00
Πορτοκαλί τιμολόγια: Πότε ξεκινούν - Πώς θα κυμανθεί η κιλοβατώρα
03:00
ΕΛΓΑ: Μέχρι πότε δόθηκε παράταση για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2025
02:00
Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων: Οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά
01:00