ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: 15χρονος μαφιόζος έβαλε τους φίλους του να βιάσουν την κοπέλα του

Ιταλία: 15χρονος μαφιόζος έβαλε τους φίλους του να βιάσουν την κοπέλα του
ANSA / ALESSANDRO DI MARCO

Φρικιαστικό περιστατικό στη Νάπολη της Ιταλίας, καθώς ένας δεκαπεντάχρονος, μέλος της Καμόρα (οικογένεια της τοπικής μαφίας) μαζί με έντεκα φίλους του, βίασαν την κοπέλα του βιντεοσκοπώντας, παράλληλα τις στιγμές του βιασμού.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιταλικός τύπος, ο νεαρός (μέλος μιας οικογένειας της Καμόρρα, της τοπικής μαφίας, στο χωριό Πιμόντε) εκβίαζε, στην συνέχεια, με το βιντεοσκοπημένο υλικό την κοπέλα.

Οι βιαστές, φίλοι του ανήλικου μαφιόζου, είναι ηλικίας δεκαεπτά με δεκατεσσάρων ετών. Η είδηση του βιασμού αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τοπική εφημερίδα η οποία, όμως, μετά από μια σειρά απειλών από μέρους της Καμόρρα, αναγκάσθηκε να «κατεβάσει» το σχετικό άρθρο.

Η εισαγγελία της Νάπολης, παράλληλα, ξεκίνησε έρευνα, η οποία και οδήγησε στην σύλληψη των υπεύθυνων. Λόγω της ηλικίας τους, δεν οδηγήθηκαν στην φυλακή, αλλά σε κέντρο υποχρεωτικής διαμονής ανηλίκων έξω από την μεγαλούπολη του ιταλικού Νότου.

Όπως τονίζουν οι σχολιαστές, στην μαφιόζικη κουλτούρα, ο βιασμός συγκαταλέγεται, συχνά, στις μορφές απόλυτης εξουσίας και άσκησης βίας σε βάρος των γυναικών και , συχνά, τα περιθώρια αντίδρασης για τα θύματα είναι πολύ περιορισμένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ