Ιταλία- Σαλβίνι: «Κάτω τα χέρια από τις αστυνομικές δυνάμεις μας»
Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και γραμματέας της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, αναφέρθηκε σήμερα στις συγκρούσεις της Αστυνομίας με φοιτητές και μαθητές, στη Φλωρεντία και την Πίζα, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης υπέρ του παλαιστινιακού λαού. Από τα επεισόδια, τραυματίστηκαν δεκαοκτώ νέοι, έντεκα από τους οποίους είναι ανήλικοι.
Ο πρόεδρος της ιταλικής δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, αναφερόμενος στα γεγονότα αυτά, υπογράμμισε χθες ότι «το να χρησιμοποιεί, η Αστυνομία, γκλοπ σε νέα παιδιά, σημαίνει αποτυχία».
«Η ιταλική Αστυνομία δεν είναι σώμα σκαιών βασανιστών»
Ο Σαλβίνι αρνήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Ιταλού προέδρου, αλλά τόνισε ότι «δεν μπορεί να δεχτεί να κατηγορείται η ιταλική Αστυνομία, σαν να πρόκειται για ένα σώμα σκαιών βασανιστών».
«Πρέπει να εξακριβωθεί αν έγινε ό,τι έπρεπε ή αν κάποιος υπερέβη τα όρια, διότι πρόκειται για άνδρες και γυναίκες, όχι για ρομπότ. Είναι απαράδεκτο, όμως, όλοι όσοι εγγυώνται την ασφάλεια και την δημοκρατία, να ωθούνται στο επίκεντρο της πολιτικής διαμάχης. Κάτω τα χέρια από τις αστυνομικές μας δυνάμεις», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Μεταφορών.
Η Σίρλεϊ ΜακΛέιν στο «τιμόνι» του βιογραφικού δράματος «Margret and Stevie»
14:48
Πρόστιμο «μαμούθ» στο Reddit λόγω αδυναμίας επαλήθευσης της ταυτότητας ανήλικων χρηστών
14:47
Τέσσερα χρόνια πολέμου: Η ουκρανική σημαία υψώθηκε δίπλα στην ευρωπαϊκή στις Βρυξέλλες (pics)
14:36
Instant Win: Η νέα εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή
14:28