Νετανιάχου: Δεν είναι σαφές αν θα υπάρξει συμφωνία για απελευθέρωση ομήρων
Δεν είναι ακόμη σαφές αν μια συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων θα προκύψει από τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις, δήλωσε σήμερα Κυριακή (25/2) ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αρνήθηκε να αναφερθεί συγκεκριμένα αλλά τόνισε ότι η Χαμάς πρέπει «να καταλήξει σε μια λογική κατάσταση».
Σε συνέντευξή του στο δίκτυο CBS News ο Νετανιάχου πρόσθεσε ότι αργότερα σήμερα θα συναντηθεί με συμβούλους του για να επανεξετάσουν ένα διπλό στρατιωτικό σχέδιο που περιλαμβάνει την απομάκρυνση παλαιστίνιων αμάχων στη Γάζα και μια επιχείρηση για την καταστροφή των υπόλοιπων ταγμάτων της Χαμάς.
«Αν υπάρξει συμφωνία, θα καθυστερήσει κάπως, αλλά θα συμβεί. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα το κάνουμε έτσι κι αλλιώς», είπε στο CBS.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γάζα: Στο Κατάρ οι συνομιλίες Χαμάς-Ισραήλ για συμφωνία εκεχειρίας
Γάζα: Ενέκρινε τη συνέχιση των συνομιλιών για εκεχειρία το Ισραήλ
Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές αποδοκίμασαν την κυβέρνηση Νετανιάχου
Πρόγραμμα ΔΥΠΑ:Τι καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
05:00
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου
04:00
Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις οι δημόσιοι υπάλληλοι
03:00
ΔΥΠΑ-Voucher: Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων
02:00