Ευχές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα γενέθλια του δέχθηκε ο Ερντογάν
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε τη Δευτέρα (26/2) ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον οποίο ευχήθηκε για τα εβδομηκοστά του γενέθλια όπως έγινε γνωστό από το Μαξίμου.
Νωρίτερα τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν και εκείνα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Τούρκο πρόεδρο για να του ευχηθεί.
Από τους πρώτους που έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στον Ενρτογάν ήταν και ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας σημειώνεται ότι κατά την συνομιλία ο Ρώσος πρόεδρος ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του για τη συμβολή του στην πρόοδο των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας.
Τηλεφωνικές ευχές για τα γενέθλιά του δέχθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν και από τον πρόεδρο του Καζακστάν Τζομέρτ Τοκάγεφ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
DW: Και το μαχητικό ΚΑΑΝ στην... προεκλογική φαρέτρα του Ερντογάν
ΚΟΣΜΟΣ
Πανηγυρισμοί Ερντογάν για το νέο μαχητικό: «Εμπνέει φόβο στους εχθρούς»
ΧΡΗΜΑ
Νέο κληρονομικό δίκαιο από τον Σεπτέμβριο - Τι πρέπει να γνωρίζετε
01:00
ΧΡΗΜΑ
Οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων του κοινωνικού τουρισμού 2026-27
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 29χρονο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη
23:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν και ΗΠΑ συμφωνούν για το τέλος του πολέμου, αλλά... διαφωνούν σε όλα τα υπόλοιπα
23:43
ΚΟΣΜΟΣ