Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στην Κύπρο - Άγνωστοι εισέβαλαν σε πάρτι με όπλα και λήστεψαν τους θαμώνες
Ανανεώθηκε:
Θύματα «κινηματογραφικής» ληστείας έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης (28/2) στη Λεμεσό της Κύπρου οι θαμώνες ενός εστιατορίου, που είχαν προσκληθεί σε πάρτι, όταν τέσσερις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο μαγαζί, τους απείλησαν με όπλα, τους έδεσαν και απέσπασαν λεία χιλιάδων ευρώ.
Το περιστατικό που θυμίζει σκηνές «Φαρ Ουέστ» σημειώθηκε, ενώ 30 Ρώσοι διασκέδαζαν, όταν ξαφνικά οι δράστες εισήλθαν στο χώρο και κρατώντας όπλα τους ανάγκασαν να ξαπλώσουν στο έδαφος, τους έδεσαν τα χέρια με καλώδια και πυροβόλησαν στον αέρα, προσπαθώντας να τους τρομοκρατήσουν.
Σύμφωνα με το philenews, οι ληστές άρπαξαν από τους καλεσμένους του πάρτι κινητά, ρολόγια, κλειδιά αυτοκινήτων και πορτοφόλια, ύψους περίπου 20.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Όσοι από τους θαμώνες προέβαλαν αντίσταση, δέχθηκαν επίθεση από τους δράστες, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν.
Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλέν Ντελόν: Βρέθηκε «οπλοστάσιο» στο σπίτι του - Κατασχέθηκαν 72 όπλα και 3.000 φυσίγγια
Σάμος: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που κατασκεύαζε όπλα
Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική: Χάος στους δρόμους της Αθήνας - Πού εντοπίζονται προβλήματα
17:13
Λήστεψαν ανήλικους για να πάρουν τα χρήματα από τα κάλαντα - Τρία περιστατικά στην Αθήνα
17:03
ΑΑΔΕ-ΟΠΕΚΕ: Στον εισαγγελέα 50 διαγραφές αγροτών στο Ε9 - Λίστα με 3.000 ιδιοκτήτες για επιδοτήσεις
16:53
Αγρότες Νίκαιας: Δεν το βάζουμε κάτω - Απέτυχε η παγίδα κοινωνικού αυτοματισμού
16:44