Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στην Κύπρο - Άγνωστοι εισέβαλαν σε πάρτι με όπλα και λήστεψαν τους θαμώνες
Ανανεώθηκε:
Θύματα «κινηματογραφικής» ληστείας έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης (28/2) στη Λεμεσό της Κύπρου οι θαμώνες ενός εστιατορίου, που είχαν προσκληθεί σε πάρτι, όταν τέσσερις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο μαγαζί, τους απείλησαν με όπλα, τους έδεσαν και απέσπασαν λεία χιλιάδων ευρώ.
Το περιστατικό που θυμίζει σκηνές «Φαρ Ουέστ» σημειώθηκε, ενώ 30 Ρώσοι διασκέδαζαν, όταν ξαφνικά οι δράστες εισήλθαν στο χώρο και κρατώντας όπλα τους ανάγκασαν να ξαπλώσουν στο έδαφος, τους έδεσαν τα χέρια με καλώδια και πυροβόλησαν στον αέρα, προσπαθώντας να τους τρομοκρατήσουν.
Σύμφωνα με το philenews, οι ληστές άρπαξαν από τους καλεσμένους του πάρτι κινητά, ρολόγια, κλειδιά αυτοκινήτων και πορτοφόλια, ύψους περίπου 20.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Όσοι από τους θαμώνες προέβαλαν αντίσταση, δέχθηκαν επίθεση από τους δράστες, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν.
Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλέν Ντελόν: Βρέθηκε «οπλοστάσιο» στο σπίτι του - Κατασχέθηκαν 72 όπλα και 3.000 φυσίγγια
Σάμος: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που κατασκεύαζε όπλα
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53
Μαρινάκης σε αγρότες: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα - Δύο συναντήσεις αύριο, περιμένουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων»
12:43