Τουρκία: Στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν
Ανανεώθηκε:
Την Ουάσινγκτον θα επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος. Εκεί θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν, στο πλαίσιο του Στρατηγικού Μηχανισμού Ηνωμένων Πολιτειών - Τουρκίας.
«Κατόπιν πρόσκλησης του Μπλίνκεν, είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα ταξίδι στις ΗΠΑ για μια συνάντηση του Στρατηγικού Μηχανισμού» δήλωσε ο κ. Φιντάν σε συνέντευξη Τύπου κατά το κλείσιμο των εργασιών του Διπλωματικού Φόρουμ της Αττάλειας, που διοργανώθηκε από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Ερωτηθείς εάν προγραμματίζεται επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν, ο Χακάν Φιντάν απάντησε ότι ο Τούρκος πρόεδρος είναι απασχολημένος αυτό το διάστημα με τις τοπικές εκλογές και ακολουθούν οι εκλογές στις ΗΠΑ, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας επίσκεψης στον ενδιάμεσο χρόνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βραζιλία: Συνάντηση Λαβρόφ και Φιντάν στο περιθώριο της G20 - Στο επίκεντρο η Γάζα
Τετ α τετ Γεραπετρίτη - Φιντάν στη Διάσκεψη του Μονάχου - Η ατζέντα των συνομιλιών
Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI: Συνέλαβαν τους Τούρκους που πυροβόλησαν ομοεθνείς τους στη Νέα Μάκρη
12:27
Περιφέρεια Αττικής: Παραδόθηκαν δύο παιδικές χαρές ύψους ενός εκατ. ευρώ στο Ίλιον
12:21
Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος ψαράς που αγνοούνταν στη Λίνδο της Ρόδου
12:17
Τζέρι Λιούις: Ο αντιφατικός σταρ, ο Βασιλιάς της Κωμωδίας στην Αμερική για πάνω από 40 χρόνια
12:12