Εκκενώνεται εμπορικό κέντρο στη Βρέμη - Φόβοι για νέα επίθεση
Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στη Βρέμη της Γερμανίας, καθώς υπάρχουν υποψίες για επικείμενη επίθεση.
Σύμφωνα με τη Bild η αστυνομία έχει πληροφορίες ότι μέσα στο εμπορικό κεντρο βρισκόταν ένας 19χρονος Αλγερινός με παρελθόν νοσηλείας σε ψυχιατρείο, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για σχέσεις με την τρομοκρατία.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι την αστυνομία ειδοποίησε μια σερβιτόρα, ενώ η αστυνομία φαίνεται πως δεν επιβεβαιώνει πιθανές σχέσεις με την τρομοκρατία, αλλά μόνο πως ο 19χρονος είναι ψυχικά ασθενής.
Όπως μεταδίδει το γερμανικό Focus, ο 19χρονος κυκλοφορούσε στους χώρους του εμπορικού κέντρου και η αστυνομία δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Έτσι, προχώρησε στην εκκένωση του εμπορικού.
Περίπου μια ώρα αργότερα η εκπρόσωπος της αστυνομίας ενημέρωσε πως δεν υπάρχει ένδειξη κινδύνου και η επιχείρηση δεν έχει να κάνει με τρομοκρατία. Ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες για το έαν ο 19χρονος εντοπίστηκε ή όχι.
Κατέρρευσε παλιό σπίτι σε πολυσύχναστο σημείο της Χαλκίδας - Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς (vids)
23:16
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» τίτλου για την «Ένωση» - Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών στο 98'
23:04
Σε τουλάχιστον επτά συνεντεύξεις σήμερα ο Τραμπ συνέχισε τις απειλές κατά του Ιράν
22:52
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο - Μεταφορά μέσω θαλάσσης
22:40