Ο 92χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ αρραβωνιάστηκε - Θα «ντυθεί» γαμπρός για πέμπτη φορά
Ανανεώθηκε:
Ο δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ
CAP Photo/Mary AltafferΣτα 92 του χρόνια αρραβωνιάστηκε ο Ρούπερτ Μέρντοχ και αναμένεται να «ντυθεί» γαμπρός για πέμπτη φορά το καλοκαίρι.
Ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιάστηκε την 67χρονη σύντροφό του Ελένα Ζούκοβα, βάζοντας «πλώρη» για τον γάμο που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην έπαυλη του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπως έκανε γνωστό εκπρόσωπός του.
Την είδηση για τον αρραβώνα του Αυστραλού κροίσου με την διακεκριμένη μοριακή βιολόγο, η οποία εγκατέλειψε τη Ρωσία και ζει εδώ και τρεις δεκαετίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετέδωσαν οι New York Times.
Η Ελένα Ζούκοβα είναι μητέρα της Ντάσα που, ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, παντρεύτηκε τον Σταύρο Νιάρχο τον νεότερο.
Ο Ρούπερτ Μέρντοχ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει έξι παιδιά.
SPONSORED
Υποψηφιότητα απέναντι στον Στάρμερ θέτει ο Στρίτινγκ σε περίπτωση εκλογών στη Βρετανία
19:02
Ο Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Τι απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
19:00
Πλεύρης για συνέδριο ΝΔ: «Η σχέση με τους ψηφοφόρους στηρίζεται στις αρχές του έθνους»
18:54
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε τουαλέτες του «Ελ. Βενιζέλος» - Είχε βρόγχο στο λαιμό
18:54