Πύργος: Στον αγνοούμενο από την κακοκαιρία τον Ιανουάριο ανήκει η σορός που βρέθηκε σε φράγμα
Από τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSΟλοκληρώθηκε η ταυτοποίηση της σορού του άντρα που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το Φράγμα Φλόκα στον ποταμό Αλφειό στην Ηλεία την περασμένη Παρασκευή (1/3)
Σύμφωνα με την εξέταση DNA, όπως αναφέρει το ilialive.gr ανήκει στον 45χρονο αγνούμενο Νίκο Αναστόπουλο που χάθηκε στα ορμητικά νερά του ποταμού Αχέροντα στο Πλουτοχώρι, το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου.
Ο 45χρονος είχε επιχειρήσει να διασχίσει την γέφυρα του ποταμού στην είσοδο του χωριού Πλουτοχώρι, ενώ είχε γίνει υπερχείλιση και παρασύρθηκε το όχημά του, στο οποίο βρισκόταν και η σύντροφός του, η 42χρονη Γεωργία Μπάντιου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το επόμενο πρωί στις όχθες του ποταμού Αχέροντα.
Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε και το αυτοκίνητο του 45χρονου, όχι όμως και ο ίδιος. Ο 45χρονος εντοπίστηκε στο ποτάμι με τη σορό του να έχει σκαλώσει σε κλαδιά, από κάτοικο στην περιοχή κάτω από το φράγμα του Φλόκα την Παρασκευή 1 Μαρτίου.
Η κηδεία του 45χρονου θα γίνει το Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Καταράχι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πύργος: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης πτώματος από την κοίτη του Αλφειού
SPONSORED
Κηφισιά: Σκηνές τρόμου για 77χρονο - Ληστές του έστησαν καρτέρι αρπάζοντας κοσμήματα 100.000 ευρώ (vid)
09:33
Το πιο ισχυρό Opel Corsa όλων των εποχών είναι ηλεκτρικό και λέγεται GSE
09:30
Στο 2,23% ο πληθωρισμός στα σουπερμάρκετ τον Απρίλιο - Αυξήσεις σε φρούτα και κρέατα
09:30
Πάνω από 300 ουκρανικά drone κατέρριψε η Ρωσία
09:25