ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στο Ιλινόις: Τρία παιδιά νεκρά από σύγκρουση σχολικού με φορτηγό

Τραγωδία στο Ιλινόις: Τρία παιδιά νεκρά από σύγκρουση σχολικού με φορτηγό

Αστυνομικές δυνάμεις

AP Photo/Wade Payne, File

Τρία παιδιά και δύο ενήλικες νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός μετά από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με ημιφορτηγό στο Ιλινόις.

Το λεωφορείο, σύμφωνα με το Associated Press, πήγαινε ανατολικά σε περιοχή του Ιλινόις όταν πέρασε την διαχωριστική γραμμή και μπήκε στις λωρίδες κυκλοφορίας που οδηγούσαν προς τα δυτικά και βρέθηκε μπροστά στην πορεία του ημιφορτηγού.

Και τα δύο οχήματα πήραν φωτιά από τη σύγκρουση. Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από το μεσημέρι στο Ράσβιλ, μια κοινότητα περίπου 3.000 κατοίκων περίπου 96,56 χιλιόμετρα δυτικά του Σπρίνγκφιλντ.


Στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τρία παιδιά και ο οδηγός. Ο οδηγός του ημιφορτηγού σκοτώθηκε επίσης. «Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια αυτή τη στιγμή που θα μπορούσαν να ειπωθούν», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Schuyler, Bill Redshaw, σε συνέντευξη Τύπου. «Όταν έχεις τέτοιες απώλειες ζωής, είναι συγκλονιστικό».

Τα αίτια του δυστυχήματος παρέμεναν υπό διερεύνηση το απόγευμα της Δευτέρας. Τα ονόματα των θυμάτων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Schuyler, Terry Millslagle δήλωσε ότι οι σοροί των θυμάτων μεταφέρονται στο Σπρίνγκφιλντ για νεκροψία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ