Στο αρχείο η δικαστική έρευνα σε βάρος του πατέρα του Ρέντσι για δόλια χρεοκοπία
Στο αρχείο τέθηκε η έρευνα για δόλια χρεοκοπία της εταιρείας του πατέρα του Ματέο Ρέντσι από τις δικαστικές αρχές της Γένοβα.
Ο Τιτσιάνο Ρέντσι, πατέρας του Ιταλού Πρωθυπουργού, ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας διανομής Τύπου, Chil Srl, η οποία φέρεται ότι το 2005 άλλαξε την έδρα της χωρίς να καταβάλει τα ενοίκια που όφειλε στον ιδιοκτήτη.
Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου προσέφυγε στη δικαιοσύνη, όμως το 2010 η εταιρεία πουλήθηκε σε έναν Γενοβέζο επιχειρηματία και το 2013 κήρυξε χρεοκοπία. Για τον λόγο αυτό είχε ξεκινήσει δικαστική έρευνα σε βάρος του Τιτσιάνο Ρέντσι, με την υποψία της δόλιας χρεοκοπίας.
Αφού είχε ζητήσει την παράταση της έρευνας, η εισαγγελία της Γένοβας αποφάσισε τελικά να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.
ΕΛΛΑΔΑ
Χίος: Ενώπιον του εισαγγελέα οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες που κατασκεύαζαν ρουκέτες (vid)
13:09
CULTURE
Juilliard String Quartet: Το θρυλικό κουαρτέτο εγχόρδων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μηταράκης: «Κινήθηκα απολύτως στο πλαίσιο του Συντάγματος – Ζητώ άμεσα την άρση της ασυλίας μου» (vid)
13:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση ΚΚΕ στο ΣΕΦ: Τώρα αγωνιστική συμπόρευση - Καμιά θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους
12:51
ΚΟΣΜΟΣ