ΚΟΣΜΟΣ

Τρίχρονο παιδί βρέθηκε νεκρό σε πλυντήριο-κατηγορείται η μητέρα

Τρίχρονο παιδί βρέθηκε νεκρό σε πλυντήριο-κατηγορείται η μητέρα
Favebook/Brooke Haney

Με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι ετών βρίσκεται αντιμέτωπη μητέρα στο Άρκανσο των ΗΠΑ που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας -με τραγική κατάληξη- ανηλίκου. 

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Το 2015, ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε πλυντήριο. Η μητέρα του είπε ότι είχε μπει κατά λάθος.

Στις 25 Οκτωβρίου η γυναίκα ξύπνησε από βαθύ ύπνο που την είχαν οδηγήσει ναρκωτικά και αντιλήφθηκε ότι η μικρή Αλέξις δεν βρισκόταν στο δωμάτιο. Την βρήκε νεκρή μέσα στο πλυντήριο λίγη ώρα αργότερα.

Εικάζεται ότι πράγματι, το παιδί πήγε στο μπάνιο, μπήκε στο μηχάνημα και έκλεισε με κάποιο τρόπο την πόρτα με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία.

Η μητέρα της, όμως, Μπρουκ Χάνεϊ, είναι πλέον αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται για συστηματική παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για δύο κακουργήματα: Το ένα αφορά το θάνατο της Αλέξις, το δεύτερο -όταν, πάλι υπό την επήρεια ναρκωτικών, κατέβηκε από το αυτοκίνητο γιατί είχε κίνηση και παράτησε το άλλο της κοριτσάκι, μόλις 7 μηνών τότε, μόνο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ