Γάζα: Πάνω από 32.200 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά - Αμαχοι και παιδιά οι περισσότεροι
Ανανεώθηκε:
Βομβαρδισμένες πολυκατοικίες στη Ράφα, στα νότια της Λωρίδας της Γάζας
AP Photo/Fatima ShbairΤουλάχιστον 32.226 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 74.518 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, αναφέρει το υπουργείο Υγείας της Χαμάς σε σημερινή (24/3) ανακοίνωσή του.
Μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, 84 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 106 τραυματίστηκαν, προσθέτει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
Στο μεταξύ και ενώ ο λαός της Παλαιστίνης λιμοκτονεί στην κυριολεξία με εκατοντάδες ανθρώπους και παιδιά να υποκύπτουν είτε λόγω πέινας και δίψας είτε λόγω τραυμάτων μιας και δεν υπάρχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ο ισραηλινός στρατός έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να συνεχίσει τις επιχειρήσεις που διεξάγει από την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο αλ-Σίφα της Γάζας μέχρι τη σύλληψη και «του τελευταίου τρομοκράτη».
«Θα τελειώσουμε αυτή την επιχείρηση μόνο όταν και ο τελευταίος τρομοκράτης θα είναι στα χέρια μας — ζωντανός ή νεκρός», δήλωσε ο επικεφαλής διοικητής της Νότιας Διοίκησης, υποστράτηγος Γιαρόν Φίνκελμαν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραήλ: Ο στρατός αρνείται ότι άνοιξε πυρ κατά Παλαιστινίων - Η Χαμάς ανακοινώνει 19 νεκρούς
Ισραηλινός στρατός: Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στη Γάζα
Γάζα: Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά αναμένοντας βοήθεια
Νέο «επεισόδιο» Ισραήλ - ΟΗΕ: Tα «πυρά» του ΥΠΕΞ της χώρας κατά του Γκουτέρες
Γκουτέρες για Μεσανατολικό: Αρκετά με αυτόν τον ατέλειωτο εφιάλτη
Amber Alert για την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
21:49
Υεμένη: Δυνάμεις που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία κατευθύνονται προς το Άντεν
21:47
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον ελέγχό τους ένα χωριό στην περιοχή Ζαπορίζια
21:35
ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ: Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
21:22